Tarieven voor clubs en individuele gebruikers op Terlet (Let op: onderstaand prijzen gelden niet voor mensen die een dagje willen komen vliegen)

Slepen:
Zie voor actuele informatie over slepen: http://slepenopterlet.nl/

 

Jaarbijdrage voor bij KNVvL aangesloten zweefvliegclubs

Een jaarbijdrage voor Terlet stripgebruik op doordeweekse dagen à € 1000,- (Vooraf te voldoen aan de SNZT) geeft recht op:

  • Gebruik van doordeweekse startfaciliteit (slepen of lieren), binnen het kader van het zogenaamde DDWV concept (DDWV staat voor “Door de week vliegen”.
    Voor concept en tarieven zie ddwv.gezc.org) voor volwaardige clubleden met eigen- of clubkist.

  • Eén doordeweeks club kamp of maximaal vijf clubdagen (met eigen materiaal) voor zover ruimte beschikbaar. Meer dagen zijn mogelijk tegen standaard tarief van € 100,-  per dag. (Vooraf te voldoen aan de SNZT) Tijdig reserveren noodzakelijk.

  • Organisatie van een sleepcursus van maximaal 5 dagen, met eigen kisten en instructeurs, gebruik makend van de op Terlet aanwezige sleepcapaciteit 
  • Deelname aan een cursus kunstvliegen tegen een tarief, geldend voor de Terletclubs.
  • Start en landingsrechten voor zelfstarters en TMG’s van de club onder nader vast te stellen voorwaarden.

 

Clubkampen

Indien geen jaarbijdrage wordt gewenst kan een club gebruik maken van een Terletstrip voor clubkampen of sleepoefeningen voor € 100,- per dag gebruik van het DDWV  concept. (Vooraf te voldoen aan de SNZT)

 

Individueel jaarrecht

Individuele vliegers die volledig vliegend lid zijn van een, bij de KNVvL aangesloten zweefvliegclub welke geen belangstelling heeft voor een club- jaarbijdrage, kunnen tegen betaling van een individuele jaarbijdrage van € 400,- 5 op doordeweekse dagen, met eigen- of clubkist aansluiten bij het DDWV concept of deelnemen aan sleep- en kunstvliegcursussen,

 

Individueel dag abonnement

Individuele vliegers die volledig vliegend lid zijn van een, bij de KNVvL aangesloten zweefvliegclub welke geen belangstelling heeft voor een jaarbijdrage en die ook zelf niet geïnteresseerd zijn in een individuele jaarbijdrage, kunnen tot maximaal drie keer per jaar  voor € 48,- (Op de dag van deelname vooraf te voldoen in het restaurant “de Thermiekbel”) op doordeweekse dagen, met eigen- of clubkist aansluiten bij het DDWV concept of deelnemen aan sleep- en kunstvliegcursussen. Eerst betalen dan vliegen, en controle op persoonlijke gegevens zal gebeuren.

 

Het bestuur van de SNZT heeft voor het ”proefjaar” 2012 ook een aantal tarieven  vastgesteld voor medegebruik van Terlet voor andere, zweefvlieg gerelateerde, zaken:

 

Aanhangwagenstalling: € 250,-  incl. BTW

Aanhangwagen stalling bezoekers: na 2 dagen, v a de 3e dag € 7,50 / dag,  € 40,- per week,  € 125,- per maand. (maximum 2 maanden)

Stalling gemonteerd: € 250,-  incl. BTW

Stalling aanhanger + gemonteerd € 500,-  incl. BTW

Stalling aanhanger + aanhanger in hangaar in de winter € 500,-  incl. BTW

Combinatie gemonteerd, aanhanger zomer- en winterstalling € 675,-  incl. BTW

Buitenstalling van lieren, trekkers en kabelauto’s in overleg met terreinbeheerder, voor clubkampen inclusief in de daghuur gedurende het clubkamp.

 

Als terreinbeheerder en beheerder van de camping neemt u contact op met Sandra Groot Mobiel: 06-111 32 0 87

Het is incidenteel mogelijk om te overnachten op de camping van Terlet. 

Meldt u zich hiervoor aan bij de VOZT

 

Binnenstalling is slechts zeer beperkt mogelijk.

 

Bankrekeningnummer: ING 7233722 tnv Stichting Nationaal Zweefvliegcentrum Terlet